Mina Sidor
Eskilstuna: 016 – 13 35 80
Katrineholm: 0150 – 66 29 90
Nyköping: 0155 - 46 47 10
Strängnäs: 0152 – 224 70
Flen: 0157 - 157 90

Om Rådek

Välkommen till oss!

Rådek är ett kunskapsföretag som arbetar med revision, redovisning och beskattningsfrågor.

Räkenskapsanalys och ekonomistyrning ser vi på Rådek som en naturlig del av vår roll som bollplank för våra kunder. Företrädesvis arbetar vi med ägarledda företag inom de flesta branscher. Vår specialkompetens inom jord-och skogsbruksbeskattning är välkänd sedan många år.

Genom flera års erfarenhet har vi på Rådek lätt att sätta oss in i de flesta frågeställningar som uppkommer i ägarledda företag. Vi samarbetar med Sveriges ledande rådgivare inom våra kunskapsområden. För dig som är företagare vill vi på Rådek vara det självklara valet. Vi vet att vi har ett gott rykte och ger dig gärna referenser. Om du inte har varit och hälsat på oss tidigare är du särskilt välkommen att titta in på en fika. Du som redan är kund vet ju att vår dörr alltid står öppen för dig!

Det här är Rådek

Idag är vi 70-tal personer som arbetar inom Rådek. Du hittar oss på något av våra kontor i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping eller Strängnäs.

Verksamheten startades 1986.

Rådek är medlem i Baker Tilly, ett rikstäckande nätverk för fristående revisionsbyråer. Genom Baker Tilly stärker vi vårt varumärke och ger dig som kund ett mervärde vid etablering både inom Sverige och utomlands. På Rådek arbetar flera godkända samt auktoriserade revisorer. Varje kontor har hög kompetens inom redovisning med flera auktoriserade konsulter och ekonomer. Vår gemensamma kunskap borgar för en gedigen kvalitet på arbetet vi utför.