fbpx
Logga in
Eskilstuna: 016 – 13 35 80
Katrineholm: 0150 – 66 29 90
Nyköping: 0155 - 46 47 10
Strängnäs: 0152 – 224 70
Flen: 0157 - 157 90

BOKSLUT I NYKÖPING

0155 – 46 47 10 / nkp@radek.se

Behöver du hjälp med ditt Bokslut i Nyköping?

Ett riktigt bokslut och en bra årsredovisning ger tydliga signaler att ditt företag är en bra samarbetspartner. För dig som driver ett aktiebolag blir årsredovisningen offentlig för alla. Det är därför viktigt att det inte bara blir rätt utan även presenteras på ett tilltalande sätt.

På Rådek finns idag ett 60-tal redovisningskonsulter varav många är auktoriserade. Förutom att hjälpa dig med att ta fram bokslut och årsredovisning är redovisningskonsulten ditt bollplank i ekonomiska frågor. Oavsett om du driver enskild firma eller aktiebolag är vårt mål att skapa största möjliga värde för dig som kund. Genom vår rådgivning, riktiga bokslut och skatteoptimering skapar vi maximal nytta både för ditt företag och för dig som ägare.

För dig som driver ett litet företag och valt bort revisonen kan du få du en bokslutsrapport av oss i samband med att vi upprättar ditt bokslut. Bokslutsrapporten är ett kvalitetsbevis och innebär att vi tar ansvar för att lagar och regler följts när vi upprättat bokslutet.

Om du väljer oss på Rådek både för revision och redovisningstjänster, ett s k kombiuppdrag, kan vi samordna våra resurser och erbjuda dig en kostnadseffektiv och smidig helhetslösning. Du får i så fall två olika kontaktpersoner hos oss –en för var tjänst.

Hur går du vidare?

Fyll i formuläret här nedan med din förfrågan eller ring oss, vi ser framemot att höra mer från dig.