Mina Sidor
Eskilstuna: 016 – 13 35 80
Katrineholm: 0150 – 66 29 90
Nyköping: 0155 - 46 47 10
Strängnäs: 0152 – 224 70
Flen: 0157 - 157 90

SKATT I KATRINEHOLM

0150 – 66 29 90 / km@radek.se

Behöver du hjälp med din Skatt i Katrineholm?

Du som driver eget företag i form av enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag tillhör den grupp som har mest att tjäna på en genomtänkt och långsiktig skattestrategi. Det är sällan bra att sträva efter att minimera skatten ett visst år. Oftast är det bra att försöka ligga på en jämn inkomst över åren för att på så sätt minska det totala skatteuttaget. Våra konsulter har full koll på reglerna och hjälper dig att planera.

Driver du verksamheten i aktiebolag handlar mycket av planeringen om vilken lön som är lämplig att ta ut och hur mycket du ska spara i bolaget. Reglerna för att ta ut aktieutdelning är idag mycket förmånliga och ofta handlar planeringen här om att ta ut ”rätt lön” för att på så sätt möjliggöra uttag av aktieutdelning men även kunna få en lägre skatt den dag du ska sälja eller avveckla företaget.

Du som driver enskild firma gör ”egna uttag” och kan inte ta ut lön eller utdelning. Det finns istället en rad olika sätt på vilka de här egna uttagen kan redovisas. Vilket sätt som väljs påverkar skatten. Väljer man att under ett uppbyggnadsskede betala lite skatt är det viktigt att vara medveten om detta och tillsammans med våra konsulter göra en plan för hur man kan hantera skatten i framtiden. Utan sådan planering kan det visa sig att det blir väldigt hög skatt den dag man ska avveckla sin enskilda firma!

Hur går du vidare?

Fyll i formuläret här nedan med din förfrågan eller ring oss, vi ser framemot att höra mer från dig.

Rådek KB

Rådek KB