fbpx
Logga in
Eskilstuna: 016 – 13 35 80
Katrineholm: 0150 – 66 29 90
Nyköping: 0155 - 46 47 10
Strängnäs: 0152 – 224 70
Flen: 0157 - 157 90

REVISION I ESKILSTUNA

016-13 35 80 / ea@radek.se

Behöver du hjälp med din Revision i Eskilstuna?

En revision är ett viktigt led för att säkerställa ditt företags ekonomiska trovärdighet. Det skapar en trygghet för dig som är ägare men också för företagets externa intressenter så som kunder, leverantörer, kreditgivare och myndigheter, du kan se det som en kvalitetssäkring av företagets räkenskaper.

Vi har ett flertal kvalificerade revisorer vid Rådek. Var och en med sina speciella kompetenser inom olika branscher men gemensamt är att vi alla är specialister på ägarledda företag. Revisionen av de ägaledda företagen kräver ett speciellt angreppssätt. Målet är oftast att minimera riskerna och samtidigt maximera det ekonomiska utbytet för företaget men också för ägarna själva.

Om du väljer oss på Rådek både för revision och redovisningstjänster, ett s k kombiuppdrag, kan vi samordna våra resurser och erbjuda dig en kostnadseffektiv och smidig helhetslösning. Du får i så fall två kontaktpersoner hos oss –en för var tjänst.

Genom vårt medlemskap i Baker Tilly Sverige har vi ett rikstäckande nät av andra fristående revisionsbyråer runt om i Sverige. Genom Baker Tilly International kan vi också erbjuda hjälp med de internationella frågorna. Vi och du som kund har härigenom åtkomst till tillkvalificerade revisorer och konsulter över hela världen.

Hur går du vidare?

Fyll i formuläret här nedan med din förfrågan eller ring oss, vi ser framemot att höra mer från dig.